Nyitólap - nyelv választás
CÉGINFORMÁCIÓ
A Pannon Diagnosztika, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2003. május 6.-án alapított 3 mFt törzstőkéjű gazdasági társaság. A társaság gazdálkodása minden évben nyereséges volt. Ennek köszönhetően cégünk forgalma évről-évre emelkedett, és napjainkra már meghaladta a negyed milliárd Ft-ot.

Az alapítók és a cég legfőbb törekvése és célja, hogy szakmailag kiváló munkavégzéssel, magas színvonalú készülékekkel, reagensekkel és szolgáltatásokkal járuljon hozzá a minőségi egészségügyi ellátáshoz.


Tevékenységét 2003-ban 7 főállású munkatárssal, bérelt helységekben kezdte meg. Az elinduló cég megpróbált gyorsabb és rugalmasabb szolgáltatásával lábat vetni a laboratóriumi diagnosztikai piac magyarországi területén, és ennek eredményeképpen hamar helyet követelt magának.
Elsősorban saját névvel forgalmazott importált reagenseket, majd szélesítve termékpalettáját, nagy nemzetközi gyártók hazai forgalmazójává vált. A beszállítókkal szorosan együttműködve sikerült elérni, hogy a reagenseken keresztül a nagy labor automatákig a labordiagnosztikai termékek megfelelő skáláját tudjuk biztosítani partnereinknek. Legfontosabb képviselt kapcsolataink Cormay kémiai, ORPHÉE-MEDICAL hematológiai, TOSOH BIOSCIENCE immunológia, HgA1C, műszerek és reagensek, INTERLAB elektroforézis automatái és reagensei, az INTEX és SYNLAB cég gyorstesztjei. A diagnosztikai piac mellett a kórházi higénia területén is forgalmaz termékeket a cég. Ezek az ANTISEPTICA gyártó fertőtlenítőszerei. A műszerek forgalmazását professzionális technikai szolgáltatás egészíti ki, melyet 3 szervizmérnök a műszerek teljes körű szervizét látja el 24 órás ügyeletben.


Cégünk - éppen az e téren meglevő szakmai tapasztalatai, és gyakorlati ismeretei, továbbá az igényekhez rugalmasan alakítható szakember ellátottsága alapján - készséggel vállalkozik a képviselt területek tanácsadási szolgáltatások teljesítésére.


  • Több jelentős intézménnyel és országos hatáskörű szervezetekkel vagyunk szerződéses kapcsolatban.

  • Rendszeresen résztveszünk közbeszerzési eljárásokon mintegy 80 intézmény (Kórházak, országos hatáskörű szervek, kutatóintézetek,) sorolhatók partnereink közé.

  • A partnereink referenciaként bírnak számos területen, amire nagyon büszkék vagyunk.


A Pannon Diagnosztika Kft. számára adott a feladatok lebonyolításához szükséges összes eszköz és technikai felszereltség (irodaház, számítógépes hálózat, irodatechnikai eszközök, járművek, a kapcsolattartás eszközei). A Pannon Diagnosztika Kft tagja a magyar in vitro diagnosztikai társaságnak a HIVDA-nak.

A Pannon Diagnosztika Kft jövőben is partnerei szakmai elvárásainak minél szélesebb körű és magasabb színvonalú kiszolgálására törekszik. Folyamatosan fejlesztjük és képezzük Pannon Diagnosztika Kft munkatársait, hogy pontos és tartalmas tanácsokkal tudják segíteni partnereinket napi munkájukban és terveik megvalósításában. Célunk, hogy tapasztalatainkra építve a jövőben még magasabb szinten tudjunk megfelelni a szakma által támasztott kihívásoknak.


Jelmondatunk:
"Csak tiszta vizeken hajózunk"


A Pannon Diagnosztika Kft.. 2005. május óta ISO 9001 rendszerszabványnak megfelelő minősítési tanúsítvánnyal rendelkezik a "in vitro labordiagnosztikai eszközök kereskedelme, szervize és fertőtlenítőszerek forgalmazása" tevékenységi körben.